ANTALYA / KONYAALTI - Dr.Cahit Ünver Ortaokulu

Nis

Sınava gireceğiniz yeri E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine girerek SINAV İŞLEMLERİ kısmından öğrenebilirsiniz. Sınav belgesinin çıktısını almanıza gerek yoktur. Sınav Belgeleriniz sınava gireceğiniz okul tarafından çıkarılacak ve sınav günü öğrencinin sınava gireceği masaya koyulacaktır. Öğrencilerin sadece yanlarında "T.C. Kimlik belgelerini (Nüfus Cüzdanı) , Kalem, Silgi, Kalemtıraş ve Su" götürmeleri yeterli olacaktır.

Mrt

Okulumuz Kız Voleybol takımı Özel Mersin Toros Kolejini 3-1 yenerek Türkiye 3.sü oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

MEB tarafından gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı 2 Haziran'da yapılacak. Sınav başvuruları 18-24 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Şbt

4 Mart Pazartesi itibariyle veli görüşme saatleri aşağıdaki şekilde olacaktır. Öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimizin bu saatlere dikkat etmelerini rica ederiz.

Şbt

Kitap okuma saatleri aşağıdaki tabloya göre uygulanacaktir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DR. CAHİT ÜNVER ORTAOKULU

II. DÖNEM I. ORTAK SINAV TARİHLERİ

Şbt

Antalya Valiliği"nden yapılan açıklamaya göre 13 Şubat Salı günü 5 merkez ilçede okullar tatil edildi.

Ock

12 Şubat Pazartesi'den itibaren uygulanacak olan ders programı aşağıdaki gibi güncellenmiştir.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ara

6. Sınıflar Türkçe ve Matematik 1. Dönem 2. Yazılı tarih ve saatleri bakanlık tarafından aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Kas

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI", 21 NİSAN 2024'TE YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.