ANTALYA / KONYAALTI - Dr.Cahit Ünver Ortaokulu

Tem

L G S Tercih başvuruları açılmış olup, okulumuz  rehberlik servisi öğrencilerimize tercihler konusunda yardımcı olmaktadır.

Tüm öğrencilerimizin  tercihlerini zamanın yapmalarını istiyor bu süreçte öğrencilerimize kolaylıklar diliyoruz..

Haz

2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçları açıklandı. 4 Haziran 2023 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları

http://meb.gov.tr adresinden öğrenilebilir tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

3 --19 Temmuz tercih döneminde rehberlik yapılacaktır

May

3 Eylül'de gerçekleşecek olan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı uygulama kılavuzu internet adresine yayınlandı.

May

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

May

Cuma günü yapılacak olan kermesimizde eğlence alanları da olacaktır.